Deprecated: Cannot use "parent" when current class scope has no parent in D:\www\rouwtruck.nl\www\administrator\components\com_fields\helpers\fields.php on line 608

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in D:\www\rouwtruck.nl\www\libraries\idna_convert\idna_convert.class.php on line 421

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in D:\www\rouwtruck.nl\www\libraries\idna_convert\idna_convert.class.php on line 435

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in D:\www\rouwtruck.nl\www\libraries\idna_convert\idna_convert.class.php on line 826

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in D:\www\rouwtruck.nl\www\libraries\idna_convert\idna_convert.class.php on line 957

PRIVACYVERKLARING

 

 

Anita’s Prima Voetverzorging (met als nevel activiteit UitvaartFrame.nl) respecteert de privacy van haar, in het bijzonder hun rechten met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie hebben wij daarom een beleid geformuleerd en geïmplementeerd met betrekking tot deze verwerkingen zelf, het doel ervan alsook de mogelijkheden voor betrokkenen om hun de recht zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen.

 

Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens: autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

 

De aan u beschikbaar gestelde privacy policy is de enige versie die van toepassing is, totdat een nieuwe versie de huidige versie vervangt.

 

 

Artikel 1 – Wettelijke bepalingen

 

 

Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens (Hierna ook: “De beheerder”): Anita’s Prima Voetverzorging, gevestigd te Althof 23, 5831 DZ  BOXMEER, KvK-nummer 30202900.

 

 

Artikel 2 – De verwerking van persoonsgegevens

 

 

  1. Uw persoonsgegevens worden verzameld door Anita’s Prima Voetverzorging. Onder persoonsgegevens worden verstaan: alle informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon; als identificeerbaar wordt beschouwd een natuurlijke persoon direct of indirect kan worden geïdentificeerd, met naam aan de hand van een identificator zoals een naam, een identificatienummer, locatiegegevens, een online identificator of mee elementen die kenmerkend zijn voor de fysieke, fysiologische, genetische, psychische, economische, culturele of sociale identiteit.

 

  1. Wij verwerken de volgende categorieën persoonsgegevens van u: N.v.t.

 

 

Artikel 3 – Doel van de verwerking

 

 

We verzamelen uw persoonsgegevens niet zomaar. Uw persoonsgegevens worden verwerkt voor: N.v.t.

 

 

 

 

Artikel 4 – Registratie persoonsgegevens

 

 

Uw persoonsgegevens worden geregistreerd in een (elektronisch) register.

 

 

Artikel 5 – Uw rechten met betrekking tot uw gegevens

 

 

  1. Op grond van artikel 13 lid 2 sub b AVG heeft eenieder recht op inzage van en rectificatie of wissing van zijn persoonsgegevens of beperking van de hem betreffende verwerking, almede het recht tegen de verwerking bezwaar te maken en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U kunt deze rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  2. Ieder verzoek daartoe dient te worden vergezeld van een kopie van een geldig identiteitsbewijs, waarop u uw handtekening heeft gezet onder vermelding van het adres waarop er met u contact kan worden opgenomen. Binnen 1 maand na het ingediende verzoek, krijgt u antwoord op uw verzoek. Afhankelijke van de complexiteit van de verzoeken en het aantal van de verzoeken kan deze termijn indien nodig met 2 maanden worden verlengd.

 

 

Artikel 6 – Wettelijke verplichtingen

 

 

In geval van schending van enige weg- of regelgeving, waarvan de betrokkene wordt verdacht en waarvoor de autoriteiten persoonsgegevens nodig hebben die beheerder heeft verzameld, worden deze aan hen verstrekt na een uitdrukkelijk en gemotiveerd verzoek van die autoriteiten, waarna deze persoonsgegevens mitsdien niet meer onder de bescherming van de bepaling van deze privacyverklaring vallen.

 

 

Artikel 7 – Commerciële aanbiedingen

 

 

  1. U kunt commerciële aanbiedingen krijgen van de beheerder, wanneer u daar toestemming voor heeft gegeven. Indien u deze niet (meer) wenst te ontvangen, stuurt u een mail naar het volgende adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  2. Uw gegevens worden niet gebruikt door partners van de verantwoordelijke voor commerciële doeleinden.

 

 

Artikel 8 – Bewaartermijn gegevens

 

 

De door de beheerder verzamelde gegevens worden gebruikt en bewaard voor de duur zoals deze bij wet is bepaald.

 

Artikel 9 – Toepasselijk recht

 

 

Op deze voorwaarden is Nederlands Recht van toepassing. De rechtbank van de vestigingsplaats van de beheerder is exclusief bevoegd eventuele geschillen omtrent deze voorwaarden, behoudens wanneer hierop een wettelijke uitzondering van toepassing is.

 

 

Artikel 10 – Contact

 

 

Voor verzoeken, vragen, product informatie of meer informatie, kunt u zich richten tot: Gijs Kleter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0485 520 999.

 

 

 

Deze privacyverklaring is van toepassing vanaf 01 november 2018 tot nader order.